• facebook
  • instagram
  • tiktok
  • youtube
site loader
site loader

Töltsd le! És Nyerj!

Maldív – 5 csillag – all inclusive – 2 millió

 

LETÖLTÖM!

 

Regisztráció és havi díj nélkül! Töltsd le applikációnkat szabadon és élvezd a zenét! 18 zenei csatornából válogathatsz, megannyi playlist és podcast áll rendelkezésedre.

Ha játszol velünk, egy email címre van szükséged, hogy értesíthessünk ha Te vagy a szerencsés. Természetesen ezt is az ide vonatkozó szabályok szerint kezeljük.

Szóval hallgasd csatornáinkat kedvedre, mikor éppen mit kívánsz, válassz! Hallgasd meg zenei podcastjainkat! Először ezeket saját kedvtelésünkre készítettük, megérett, hogy megosszuk Veled is. Eleged van a hírekből? Nekünk is. Pont annyit és azokat olvashatod el nálunk a napi történésekből, hogy még tájékozottnak mondhasd magad. Celebek bugyija? NO! Hírességek és események és zene minden mennyiségben, mi erre vagyunk kíváncsiak! Reméljük, hogy Te is.

Most pedig mi is a:

Maldív – 5 csillag – all inclusive – 2 millió

Csak az e-mail címed szükséges, hogy játékban legyél! Mindehhez arra van szükség, hogy letöltsd az Oxygen Music applikációt, és a „Játék” menüpont alatt megadd adataidat, hogy értesíthessünk, ha Te nyertél!

Augusztus végén sorsolunk, és ha szerencsés vagy, még idén elutazhatsz pároddal a Maldív-
szigetekre, ahova csak kevesen jutnak el. A fotó nálunk nem illusztráció! Tényleg ide
foglaltunk Nektek. Teljes ellátással, repülővel, 5 csillagos szállással. Szóval játssz velünk! Csak egy e-mail cím kell hozzá!

Küldj egy e-mail címet! És nyerj!

Fontos nekünk hogy letöltsd az applikációnkat (szabadon), hiszen egy vállalkozás vagyunk. De úgy raktuk össze ezt a szórakoztató platformot, ahogy a saját kielégítetlen igényeink jelentkeztek, nem csak a busy-ness a fontos! Reméljük, ha mi jól szórakoztunk a több mint egy éves fejlesztés alatt, Nektek is tetszeni fog. Köszönjük, ha Velünk maradsz!

A játék az Oxygen Media Kft. szervezésében valósul meg.

Szabályok: https://oxygenmusic.hu/jatekszabalyok

Minden jog fenntartva.  Oxygen Media